+36 1 794 04 38 info@tunderujjak.hu

JOGI NYILATKOZAT

Jelen weboldalt (a továbbiakban: „weboldal”) a Tündérujjak Kft. (székhely: 1239 Budapest, Haraszti út 147. fszt. 2., cégjegyzékszám: 01-06-751237, nyilvántartó törvényszék: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) kezeli.

Kérjük, hogy a weboldal használata előtt figyelmesen olvassa végig a jelen jogi nyilatkozatot. A weboldalra történő belépéssel Ön elfogadja jelen nyilatkozatban foglalt jogi feltételeket. Amennyiben a jogi feltételeket nem fogadja el, úgy kérjük, hogy a weboldalt ne használja.

Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

A weboldalon található minden információ (ide értve különösen, de nem kizárólagosan a tájékozatókat, termék ábrákat, képeket, logókat), illusztráció, grafika, képi elrendezés szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal felhasználói jogosultak a weboldal egyes részeit kizárólag saját célra, változtatás nélkül kinyomtatni, merevlemezre letölteni. Valamennyi másolaton kötelező feltüntetni a szerzői jogi és védjegyadatokat.

A weboldal kizárólag saját, személyes célokra használható. Tilos a webhelyet kereskedelmi célra használni, a webhely tartalmát módosítani, feldolgozni, terjeszteni, másolni.

A másolás és használat alól kivételt képeznek a weboldalra esetlegesen feltöltött, és a felhasználók rendelkezésére bocsátott letölthető tartalmak.

Weboldal tartalma

A weboldalon közzétett valamennyi információ, termékismertető tájékoztató jellegű. A weboldalon megjelenő árak, leírások nem minősülnek ajánlattételnek.

A weboldalon található információkat a lehető legteljesebb és legtényszerűbb módon törekedtünk feltüntetni, azonban előfordulhat, hogy az információk nem feltétlenül teljesek, átfogóak, pontosak vagy naprakészek, ezért vitás ügyekben kizárólag a honlap tartalma nem rendelkezik bizonyító erővel. Az oldalon megtalálható valamennyi kép csupán illusztráció, azokért felelősséget nem vállalunk.

A weboldalon elhelyezett hivatkozások (linkek) esetlegesen harmadik, független weboldal tulajdonosok által készített oldalakra mutathatnak. Amikor a linket a weboldalon feltüntettük, nem mutatott jogsértő tartalomra, azonban azért, hogy ez így marad, felelősséget nem vállalunk.

Hozzáférés biztosítása

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a weboldal folyamatosan, korlátozás nélkül hozzáférhető legyen, azonban a folyamatos elérhetőségért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot a weboldalhoz való hozzáférés ideiglenes vagy végleges, részleges vagy teljes korlátozására.

Jelen weboldal kizárólag a Magyarországon élő személyek részére készült, így a termékekre, szolgáltatásokra és promóciókra vonatkozó valamennyi információ kizárólag az adott országra vonatkozik.

Felelősség

A Tündérujjak Kft. kizárja felelősségét a weboldal használata során felhasználóinak közvetve vagy közvetlenül okozott valamennyi kárért, így különösen az alábbiakért:

–          a weboldalon lévő információk, tájékoztatók pontatlanságából, hibájából, hiányosságából eredő károkért,

–          a weboldal ideiglenes vagy tartós használhatatlanságából eredő károkért.

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozatunkat a honlapon megtalálja.

Változtatás joga

A Tündérujjak Kft. fenntartja magának a jogot ezen jogi feltételek megváltoztatására, kiegészítésére.

 

Budapest, 2016. június 29.

 

Tündérujjak Kft.

Székhely:  1239 Budapest, Haraszti út 147.

Telephely: 1194 Budapest Fadrusz János u. 2.

Tel.: +36 30 723 54 33
Tel.: +36 1 794 04 38
Fax: +36 1 794 04 38

email: tunderujjak.rendeles@gmail.com

Impresszum

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

14 + 15 =